Известие

Collapse
No announcement yet.

от какво може да е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

темата и особено някои от отговорите са ми много интересни
    A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Абсолютно,ако не си го сменял отдавна,аз оня ден сменях един на 4 години,и познайте какво имаше още,освен че беше станал около 1 кг. тежък,около една кофа шума,и запушени отвори на пространството под чистачките.И вътре в парното беше мазало
      Аз като взимах мойта оня ми каза, че е махнал филтъра и ми даде някакви шини които били от захващането.Сега като съм без филтър има ли опасност да ми се задръстят въздуховодите от боклуци?
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Може да си зацапаш питите по охладителната и отоплителната система, както и някое листо да ти шумка из въздуховодите По-добре си сложи филтър
        Arena Coast Customs

Comment

Аз че ще сложа филтър ще сложа, а имам подозрения, че може да са ми зацапани тия пити 'щото не е ясно колко време е карана без филтър.Сега за да ги изчистя трябва ли да свалям таблото?
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
            Аз че ще сложа филтър ще сложа, а имам подозрения, че може да са ми зацапани тия пити 'щото не е ясно колко време е карана без филтър.Сега за да ги изчистя трябва ли да свалям таблото?
            Лошото е че на 155 отвора за поленовия филтър е точно над вентилатора,и всичко отива в него,което хич не е добре.Препоръчвам на всички да си проверят пространството под чистачките за запушвания,защото стават големи бели
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз да ви питам.Като пусна парното и вътре в купето става ад,яка смрад на бензин.От никъде не се виждат течове. И те така,гадна работа.Подробностите са че:колата не върви добре и задното гърне го няма(ако има някакво значение).Ако някой може да помогне с акъл да помага.Ай поздрави на бандата.
              ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
              sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
              0898463130-Румен

Comment

Само като пуснеш парното ми мирише на бензин Румба?
                Ако по принцип ти мирише най-вероятно имаш нацепени и сълзящи маркучи за обратния бензин.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

[QUOTE=MUROMAN;784843]Само като пуснеш парното ми мирише на бензин Румба?
                  Ако по принцип ти мирише най-вероятно имаш нацепени и сълзящи маркучи за обратния бензин. Като не е пуснато парното не се усеща да мирише на бензин в купето.А и на пръв поглед не се вижда тече от някъде.
                  ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                  sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                  0898463130-Румен

Comment

Working...
                  X